Söndagmiddag

dsc_0552

Årets första söndagmiddag är avklarad, mätt i magen och Charlie är utslut efter att ha lekt med sina båda hundkompisar och kylen är full av matlådor. Köttgryta med ungsrostad potatis och köttfärsbiffar med ris stod på agendan och det var supergott. Jag är så dålig på laga allt annat än pasta så jag behöver de här söndagmiddagarna för motivation och lektion.

Roligt att Charlie får någon att leka med och det var första gången de lekte alla tre och det var precis som tonårstjejer, de var inte så bra på det. Värst är Charlie som är sån retsticka att det är omöjligt för hundarna att inte till slut börja jaga honom och vips är det nära att de ryker ihop med varann också av bara farten. Så det gäller att hålla koll på dem men det går åtminstone bättre och bättre och de verkar ha kul. Bra träning är det och som ett sömnmedel sen för Charlie vilket är halleluja för mig att slippa gå upp och fylla på mat eller kasta med en plastkork mitt i natten för att få slut på jagandet av mina tår.

dsc_0556

Massage har vi fått dessutom, mamma har fått en massagebänk i födelsedagspresent och det är ju i ärlighetens namn mer en present till oss. Jag brukar massera henne ibland också men det har inte blivit lika ofta, men nu när vi har en egen bänk och slipper låna kan det bli oftare! takterna sitter i sen jag jobbade som friskvårdsmassör på gymmet i Luleå, för tio år sen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s