Fixarfredag

Ännu en arbetsvecka till handlingarna. Jag hade en riktigt bra dag på jobbet med flera saker som löste sig i ett projekt och jag avslutade med ett pass mojo flex på iksu sport. Skönt med lite mjukstart på träningen efter förkylningsvila. Under de här dagarna jag inte tränat har jag istället fixat hemma och gjort fint, både städning av lådor, målning av skavanker lite här och där och så piffande med bland annat den fina postern jag fick i present. Precis som jag tänkte mig det här året alltså – jag vill ju fixa fint hemma! Det börjar alltså bra. 

Nu ska jag hämta en pizza och se något avsnitt av skam, jag är också helt fast nu, och sen bara skrota runt hemma. Ha en fin fredag!  

2 reaktioner till “Fixarfredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s