Tillbaka till vardagsbestyren

TACK för alla hejarop om namnbytet på bloggen! Det känns superkul och är en boost såhär i nyårstider. Efter idylliskt julfirande i fjällen är jag tillbaka till vardagen och det känns som en evighet sen jag lagade matlådor eller städade. Jag hann bara komma hem idag efter att ha gjort några ärenden och hämtat ut ett paket jag beställt på online-mellandagsrea, hungrig som en varg efter att ha vant mig vid att småäta dygnet runt, och börja laga mat innan vardagen ropade hej med full kraft. Låt oss stanna vid att Charlie hade lite otur när han skulle gå på toa. När allt väl var uppstädat, katten duschad och mina kläder i tvätten så lagade jag middag men glömde se mig för innan jag satte mig för att äta och råkade sätta mig rakt på honom. Han gallskrek förstås och det var bara att konstatera, dagens olyckshändelser Johanna-Charlie 1-1. 

 

Det är kallt ute och eftersom det verkar vara en otursdag slöt jag bort någon annan träning eller aktivitet än att öva mojo flex, som jag tänkt göra hela jullovet men förstås inte ”hunnit”. Det passar bra att packa upp och städa igenom hela lägenheten också, det är rester av byggdamm som lagt sig och återstår lite fixande innan allt är helt färdigt. När det är klart ska jag ta mig ett efterlängtat bad!

2 reaktioner till “Tillbaka till vardagsbestyren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s