År 2016 i bilder 

Året lider mot sitt slut och det sammanfattas på olika sätt. Instagrams funktion #bestnine2016 som genererar årets nio mest gillade bilder fyller flödet. Som en klok tjej skrev, faktiskt en av de på helikopterbilden med mig, att tänk på att det här bara är highlights och inte hela sanningen. Först väljer vi ut vilka bilder vi vill posta för omvärlden och sen är det olika faktorer som gör vilka som blir gillade och inte, till exempel vilken tidpunkt vi lägger ut dem och vilka hashtags som används.

Men det är ändå kul att se att i år igen gillar vi samma saker. Det är fjäll, snö, yoga, skidåkning, fjällvandring och fjällöpning. Det enda undantaget från Norrland bland mina topp 9 är Island och nordnorge. Det är inte direkt så att jag inte rest någonstans i år, jag har varit både i Stockholm och södra Sverige och jag har varit på weekend i Madrid och två veckor i Italien i somras. Ändå, Norrland – Världen: 7-2.

Det kanske mest förvånande ändå är att jag ju skaffat Charlie och faktiskt postat en hel del gulliga kattungebilder. Det är min personliga likesraket, han har förgyllt det här året enormt.

dsc_7964-3

Summa summarum så har 2016 bjudit på många äventyr och jag har verkligen gillat att resa mer norrut och upptäcka nya ställen utanför Ammarnäs. Jag hoppas att 2017 blir minst lika äventyrsfyllt men också med massor med tid till att bara vara, hänga med vänner hemma och skrota runt i stugan. Gott nytt år på er alla!

2 reaktioner till “År 2016 i bilder 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s