Äntligen julbad

Äntligen! Badrummet är invigt och nu återstår bara detaljer som jag tack och lov inte ska göra själv. Är riktigt nöjd men det känns jätteovant och konstigt så känslan är att använda det så lite som möjligt så det håller sig… Som om de kaklat med kristyr. Lägger upp mer bilder sen där ni får se förebilderna också.

Lucia och dagens uppgift i snällkalendern (som jag försummat lite senaste dagarna) var att tända ett ljus för någon och det har jag gjort, och även det efterlängtade doftljuset till mig själv i badrummet också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s