Inspiration av Renata Chlumska

Idag hade jag en lyxig lunch, jag hade turen att få lyssna på Renata Chlumska som inspiration till förändringsarbete och att ”jobba med uppförsbackar”. Så inspirerande! Jag blev riktigt sugen på att komma på något riktigt äventyrsmål, det börjar vara ett tag sen jag hade något större mål. Något sånt där som kittlar lite. Köpte hennes bok också när bergen kallar, ser fram emot att läsa den.

Hur har det gått med min julkalender då? Idag skulle jag öppna en dörr åt någon eller hjälpa någon bära något. Jag har inte gjort det per definition men jag känner ändå att jag gjort något liknande för jag hade bokat in mig på träning ikväll med en kompis och jag kom hem, åt middag och var lite trött och frusen och soffan var jätteskön, men jag gick ändå för vi hade bestämt så även om hon kanske skulle gått iallafall så gick jag åtminstone enbart för hennes skull. Och vi lyfte tungt. Så det blev mitt bidrag idag. Någon annan som har öppnat en dörr för nån annan?

Nu har mjölksyran lagt sig i armarna och jag har kvällsfikat och tittat på julkalendern på TV. Så underbar den verkar, min favoritsort med en riktig saga. Fantastiskt att så många svenska stjärnskådespelare alltid är med i julkalendern också!

2 reaktioner till “Inspiration av Renata Chlumska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s