Bästa julkalendern

Imorgon börjar det, december. Älskar julfrukost till julkalendern men så hittade jag denna som cirkulerar på facebook. Så fantastiskt fin!

julkalender.jpg

För mig är det som sagt inte mycket julstämning när det gäller pyssel, pynt, lugn och ro utan det är badrumsrenovering, vattenläckor, möbelbeslut och evigt torkande av damm. Men det kommer förstås bli fint när det blir klart!

Därför tänker jag faktiskt satsa på den här kalendern, jag har som många andra dessutom många roliga saker inplanerade som kan bli hur mysigt som helst men också stressigt. Små saker, lite varje dag. Det blir ett bra avslut på året. Jag tänkte att jag kan avrapportera till er här i bloggen och så kan ni kika in och kommentera om ni gjort något också, det skulle göra min dag att få höra små historier om vardaglig glädjespridning. Är det någon som hänger på?

3 reaktioner till “Bästa julkalendern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s