Att vara den som får besök 

I helgen är det jag som får besök från storstaden, det är tredje gången nånsin som nån kommer och hälsar på mig i Umeå, som inte är från Umeå eller har något annat ärende hit. Är så oroligt lyxigt att jag kunde jobba heldag, ha pass, träna själv och åka hem och äta middag och slappa innan det är dags att åka till flyget. Istället för att vara den som flänger iväg från jobbet, sitter på flygplats, flyg och flygbuss och kommer fram mer eller mindre efter missad middag (Även om det är smidigt att ta sig till Stockholm).

Så en vanlig fredag kommer övergå till weekend, hemester! Håll tummarna vi fortfarande har vårt rum på self service check in-hotellet, har just fått ett mejl som undrade om jag var nöjd med incheckningen…

Bilden är från sist vi sågs i Stockholm, på dieselverkstaden i sickla köpcentrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s