Incheckad i Umeå med (nästan) self service

Så var vi incheckade. Towes plan blev försenat så under tiden cyklade jag till hotellet och checkade in oss. Vi bor på U&Me och det är ett ”self service -hotell” vilket betyder att de är utan reception och istället har en incheckningsautomat som finns på flygplatser.

Det lyckades nästan. Automaten hittade inte bokningen så jag fick ringa på hjälptelefonen. En riktig telefon. Smidigt faltiskt, är det nån gång det ska jäklas så har en ju garanterat slut batteri i sin mobil också. Fick hjälp direkt och bokningen var på riktigt och ut printades två nyckelkort medan vårt rumsnummer visades på skärmen.

Hade det inte varit för att vi är som två trötta småbarnsföräldrar en fredagkväll hade vi gått ner och tagit en drink men det blev direkt till rummet. Det är ju en dag imorgon också.

Utsikten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s