Om att gå lång skoldag igen 


Idag har jag haft en annorlunda dag. Jag har gjort studiebesök ute i en klass för att se hur de undervisar och hur de använder lokalen. Jag passade på när det var några andra här på studiebesök som jag träffade på en konferens i våras, vi hade mycket gemensamt! Så idag har jag läst Kostvetenskap A och lärt mig om olika faser i förbränningen, som lipolys och ketonfas. Jag skulle ju förvisso observera själva rummet och undervisningen men jag tycker ämnet är intressant också så det var extra kul och lite lättare ta till sig. Fysiologi som går koppla till träningslära och dessutom finns det nånstans i mitt minne lite grundläggande om detta från gymnasiet då jag läste natur.

Otroligt imponerad av både studenter och lärare och inte minst att de orkade hålla på både för- och eftermiddag. Själv var jag helt färdig men tyvärr hade inte jobbet skött sig själv under tiden så det blev några mejl och förberedelser för möten imorgonbitti innan jag svängde förbi gymmet en kort stund. Ganska skönt att bara lämna dagen där, speciellt om den varit lång, och sen komma hem och vara nedkopplad. Nu blir det bad och reflektioner över allt jag tagit in idag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s