Om sista helgen på Sagateatern 


Ikväll har jag varit på Sagateatern för näst sista gången. Imorgon blir det sista och sedan är det över, övertiden är slut och alla extranummer är spelade. Så himla trist att inte teatern kan vara kvar, jag har hållit tummarna och hoppats men nu är det finito. Sjukt kul kväll med Ann Westin, hon är fantastiskt rolig som vanligt och hennes dotter som hon turnerar med var sagolik på att sjunga! Fint att blanda upp stå upp-komiken med jazz och sång. 

Imorrn blir det Nisse Hallberg – jag är sjuk innan sagan är all. Så att säga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s