Om utepremiär i höstfärger

dsc_0235

Vi är tillbaka på favoritstället och det hälsar oss med vackra färger. Trots lite disig dag är det klara, starka färger överallt. Jag har gjort mig poppis också och äntligen kunnat släppa ut lillkissen som nu faktiskt blivit ganska stor. Inga andra hundar är här och ingen som jobbar med maskiner i helgen så det är fritt fram, och som han älskar det! dsc_0211dsc_0213Under tiden har jag gått runt och bara njutit, sparkat runt lite bland de gula löven, fotat och plockat lingon. En perfekt lördag! dsc_0210dsc_0219dsc_0221dsc_0226-2dsc_0226dsc_0233

En reaktion till “Om utepremiär i höstfärger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s