Om Augusti 2016 alltså

Augusti, vad fort du gick. Men vad roligt vi hade. En liten bildkavalkad ur mobilen som en trip down memory lane.

Jag började månaden med semester i stugan, efter flera veckor på resande fot och sedan arbetsvecka i stugan så avslutade jag och pappa med att bygga klart ena altanen. Hurra!

Sedan körde jag över till andra sidan fjällen, Hemavan, för att delta på Systrar i bergens första sommarresa. Vilken grej!

Jag höll i yogapass och deltog i övriga aktiviteter som reseguide, en hemlig dröm som gick i uppfyllelse.

Jag hann bara börja jobba så åkte vi till Reykjavik på konferens. På riktigt är det en av de bästa konferenser jag varit på, och förstås gjorde inte inramningen det sämre heller.

Reykjavik.

Åt fisk gjorde vi så det stod härliga till. Överraskande god mat på Island, smakupplevelserna avlöste varandra och för en totalt oförberedd och ovan gourmet var det verkligen en upplevelse.

Efter konferensen hade vi en extra dag med egna aktiviteter. Rida islandshäst på Island, hur bra kan det bli?

Naturen! Vyerna!

Tummen upp för Blå lagunen och hem till vardagen igen.

Skörd från lotten där min hjälp lyst med sin frånvaro nästan hela sommaren. Tack mamma!

Tillbaka till vardagen på allvar och det var helrenovering av allt möjligt. Jag klippte mig (ja, på golvet faktiskt), Charlie blev en hen och bilen blev av med lite rost.

Kick off med jobbet och jag fick äran att hålla yoga för ett stort gäng kollegor. Rörelseglädje när det är som finast.

Mer fjäll behövdes ändå och tur att sista helgen i Augusti är vikt för fjällhönorna. I år blev det topptur till Gaisats, vilsespringning på myr och kantarellfynd.

Jag har sprungit en hel del, bland annat har jag klämt SM-spåret för skojs skull och sprungit backintervaller på stig för första gången, med Team Nordic Trail. Jag är klar med mitt löpprogram som jag började på i april inför blodomloppet, det tog över dubbelt så lång tid som det stod på schemat men jag har struntat i det och fortsatt att bara springa pass eftersom ändå.

Den här fisken avslutar Augusti, och även en era på jobbet då en av mina kollegor går i pension imorgon. Min och allas vår nestor, det kommer bli tomt på så många vis. Från och med imorgon ska jag föreställa någon slags senior så det är nog bäst att jag går och lägger mig i tid och sover på saken. Tack Augusti, nu är jag redo för höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s