Om en (rosa) tjuvstart på helgen 

Såhär ser mina bilder ut på instagram just nu. Jag är kittad i mina guidekläder från craft och färg är vald efter systrar i bergens favoritberg/hemmaberg Monte Rosa i Italien (rosa bergen) och för att vi ska synas tydligt. 

Idag har vi testcyklat en runda inför i helgen och den var riktigt bra! Lätt cykling grusväg och stig med en bergsetapp och mycket utsikt. Inte särskilt blött alls, speciellt med tanke på att det regnat mycket de senaste dagarna. Första gången jag testade cykelshorts av lösare modell och de var grymt sköna, det är en bib (cykelblöja) i och den är löstagbar! 

Vi käkade en riktigt god hamburgare på Nannas till lunch så eftermiddagen har gått i egen takt så jag har passat på att yoga lite. Nu har nästan alla våra gäster anlänt och vi laddar inför att börja morgondagen med en löptur upp längs Kungsleden. Vädret är hur fint som helst så Hemavan visar sig från sin bästa sida direkt med en vacker kväll, gissa vilken färg himlen är? 

En reaktion till “Om en (rosa) tjuvstart på helgen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s