Om sista natten på Clarion på Arlanda 

Rubriken kanske antyder att det är sista gången jag bor på Clarion Arlanda men faktum är att det hoppas jag verkligen inte! Är glad det poppat upp ett alternativ till rest&fly som har frukost och lite fler lyxpoäng som jag tidigare inte prioriterar när det bara handlat om en natt i väntan på flyg (har helst sovit på en bänk i avgångshallen men sen jag blev väckt av en gevärspipa i Grekland har lusten avtagit). De har ofta bra kampanjpriser och har gym och hotellfrukost så det är en skön start eller avslut på resan.

 Sist jag bodde här med brorsan var det visserligen lika sköna sängar och god frukost men vi hade sån resfeber! Den här gången var det ett underbart avslut att duscha och sova ut. Våra flyg var försenade båda två igår också så det var tur i oturen att vi redan hade bokat hotell. Enligt piloten är det årets flyghelg så det är helt enkelt galet mycket trafik.

Tack svedawia för att styra upp terminal 4 imorse, för inte ringde det någon varningsklocka av förseningarna så när jag kom till säkerhetskontrollen var HELA terminal 4 fylld av kö. Aldrig sett något likande. Men, slutet gott allting gott så nu har jag ätit min sista croissant för den här resan och är nu hemma efter morgonflighten till umeå mätt och belåten och har redan slängt i en tvätt och börjat packa om. 

En reaktion till “Om sista natten på Clarion på Arlanda 

  • Åh livet med att resa från norr – vet hur det är att måsta planera flyg och boenden på Arlanda 😉 Lyxigt ändå att få den där sista natten på hotell innan man kommer hem till verkligheten.

    Ni verkar ha haft en fin semester – jag är själv så himla sugen på att åka till Italien, helst vill jag dit på en vandringsresa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s