Om dagen då planeringsdag och sommardag sammanföll

Hur tur får en ha?! Det här var min arbetsplats idag! Vi hade vår årliga planeringsdag och prickar av en sommardag utan dess like. Pendlat mellan Powerpoints i konferensrum med svårslagen utsikt och gruppdiskussioner ute på bryggan och bonnbrännan är ett faktum. Kvarkenfisk som är mest känt för maten har även litet konferensrum. Har bara varit där en gång förut men då regnade det och jag minns inte om jag var så imponerad av maten (kanske!), har för mig att de inte var så på alerten med allergialternativ då men idag var det iallafall supergott och inga problem med mjölkfritt. Rekommenderas i whiteguide tydligen, synd bara att vägen är BEDRÖVLIG just nu pga vägbygge hela vägen från man svänger av i täfteå och just idag värst längst ut. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s