Om resemobiler och simkort från olika länder

 Jag städade ur en låda ikväll, den borde tydligen rensats för länge sen. Men visst har alla en låda nånstans med saker som liksom inte har någon annan plats? 

I min fanns två mobiler med tillhörande laddare och flera simkort från olika länder. Jag har haft kontantkort i England, Spanien och Jordanien. Faktiskt så har de kommit till nytta även sparade, vänner till familjen fick överta det engelska när de skulle resa i England en sommar. 

Sånna här saker som en inte riktigt vet om de kommer till användning igen eller om de borde slängas. Kanske med lite touch av nostalgi. Men de här funkar inte ens längre, laddarna är trasiga och sim-kortet till min iPhone passar ju inte så då behövs nya kontantkort, om jag inte ska till just Spanien eller Jordanien och smsa eller ringa till någon annan med abbonemang i landet. Oddsen. Det har hänt grejer sedan jag fick min första mobil (inte dessa, det var en tegelsten som gick på NMT-nätet) eller jag reste för första gången själv. (Filosoferade om mobil och surf på resa för ett tag sedan)

Skönt är det att rensa iallafall och ibland behöver jag ha saker liggandes i karantän men dessa är jag nu redo att skiljas ifrån. In med lite plats och ny energi istället tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s