Om måndag med rent kök

  
Säga vad man vill om att ha katt, men rent håller jag iallafall. Det är inte riktigt ömsesidigt även om han är väldigt smidig och inte stökar ner nästan m alls. Det är mer min skit jag är orolig för. Vill inte ha honom klättrandes överallt eller letandes mat, inte göra illa sig och inte förstöra något. Kaktusen jag annonserade ut på instagram har flyttat ikväll och det var nog tur för yuccapalmen jag haft sen gymnasiet har blivit klätterträd… 

Himla fin kombo med dels rejält städryck där i vintras och sen någon att städa för. Veckan startar bra då. Ännu bättre med matlåda från söndagmiddag och somamove och mojo flex med underbara deltagare! Hoppas er vecka startat lika bra, njut av vardagen för det är snart helg igen ändå (win-win alltså!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s