Om gympaläraren

gympaläraren.jpg

Ikväll har jag haft pass, som vanligt bodypump och även direkt följt av en klass mojoflex, och känner mig litegrann som en gympalärare. Eller tränare. Som instruktör vill jag såklart att alla ska känna att de får ut något av träningen, och att det ska vara kul och kännas bra att röra på sig. Det är åtminstone vad som driver mig. Igårkväll var jag på O’learys och såg hockey så jag har sista avsnittet kvar av årets bästa TV-program: Gympaläraren. Som vill få barnen att vilja röra på sig och känna hur bra det känns. Tänker bänka mig med popcorn och kattunge och bara njuta. Jag har tipsat förr, men ni som inte sett det – gör det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s