Om nytt utseende

cropped-header2.jpg

Vilken söndag jag har haft! Var ute en sväng igår men vaknade tidigt till sprutande sol. Sprang en leende tur på strandpromenaden, löpformen är på uppvaknande och alla jag mötte var lika glada som jag för vårsolen. En lunch med planering om ett nytt projekt jag snart ska berätta mer om och sedan vidare till mamma för massage. Helkroppsmassage med fika på en solig altan. SPA deluxe kan jag lugnt säga, det behövde kroppen efter en ganska intensiv träningsvecka. Inte nog med det så var jag bjuden på middag och såg när handbollsherrarna tog sig till OS, riktigt rysaravslut. Efter det har jag och Charlie ätit chokladglass och sett på mästarnas mästare och tjoff så fick bloggen ny kostym också. Har varit sugen på att hitta något tema som känns lite enklare och renare, så vad tycks? Lite väl stor header (bild längst upp) kanske, får se om jag ändrar den så småningom. Men nu bums i säng så jag inte gör som alla andra söndagar då jag precis blivit utvilad och orkar vara uppe (för) sent och sen startar veckan med att vara dödstrött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s