Om kvarterskrogar

  

Idag blev det lunch på pub rött på Berghem. Jag och kollegorna går dit då och då och de har riktigt bra mat, idag åt jag thaigryta. Vi konstaterade som vanligt att det är så himla mysigt med just kvarterskrogar, men de verkar vara ett utdöende släkte. 

Hur ser det ut i resten av Sverige? Det känns som ett fenomen en ofta hittar på resor men då är en ju å andra sidan ute på jakt efter mat jämt. Här hemma är det sällan en lyxar till det (räknas det ens som lyxigt?) och stannar kvar på pizzerian och äter istället för take away. Men visst har de väl en viss charm de där små haken? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s