Om King Louie som förebild

Jag gillar förebilder och jag apropå rörlighet så gillar jag djur. Det är mycket djurtema inom soma move också och även yoga har mycket kopplingar till djur i namnen på positionerna. Och jag har en förebild och en skräckbild. Jag börjar med skräckbilden, så här går det om en bara sitter vid datorn och aldrig använder armarna till något vettigt:

ladda ned

Och här följer inspirationsbilderna:

Junglebook-disneyscreencaps.com-3602King-louie.jpg

king_louie_and_kaa_team_up_by_ytuser87-d6gby8l

med_1409081696_1382451506_image

2 reaktioner till “Om King Louie som förebild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s