Om mat för biceps

  
Jag kom på igårkväll att jag skulle äta på max idag och det har jag tänkt på hela dan. Efter bodypump passar det med ett rejält intag och det hade kommit massa nyheter (tack för den samvetschecken att jag inte är där såå ofta). Vegansk pulled nånting – ”oumpf”? Galet gott var det iallafall. 

Sista pumpen direkt efter jobbet, resten av terminen kör jag kl 18.00 på iksu sport, alltså två timmar senare bara. Det kommer passa mig och mitt jobb lite bättre just nu och framförallt var det någon annan som behövde göra rockad. 

Kände mig äntligen riktigt pigg på pumpen och ligger nu i soffan med härlig efterkänsla och surfar friluftstips. I helgen blir det till att prova vandra med ryggan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s