Om årets träning 2015

Så vad blev totalen då? På hela 2015 tränade jag massor och det är roligt att se att det är så mycket olika. Ibland har jag känt att jag är lite splittrad och jag har bara uppnått ett enda av mina mål för träning, mest på grund av att jag faktiskt inte tränat på just dem.

Men 211 träningsdagar (låter lite?!) men över 260 träningstimmar. Målet var 250 för jag vet att det är en bra nivå för mig. Jag har räknat yinyoga som snarare är en återhämtning, jag har räknat en del workshops och utbildningar och jag har räknat fjällvandring fast jag ser det som ren och skär glädje och inte ”träning” (som ofta ändå har en något jobbig klang även om det är träning man gillar)

Jag kan dock inte säga att jag registrerar all fysisk aktivitet, jag cyklar till exempel till och från jobbet i ur och skur, sommar som vinter och det blir ungefär 100 mil om året faktiskt.

En stor anledning till att jag tränat så mycket olika är också de två träningsresorna till Kanarieöarna jag varit på i år. Nedersta tabellen visar antal pass per träningsform och som ni ser är det många som är 1-2. SomaMove är överlägset flest men i år kommer det jämna ut sig med bodypumpen och mojoflexen. Och jag hoppas på fler konditionspass utomhus.

Jag har fått kämpa med rehab och prehab för bålen eftersom min rygg sa ifrån, men det har också lett till enorm utveckling av just bålstyrkan och bålstabiliteten och en nypepp på gymmande och jag ser fram emot att först ha en bra skidsäsong och sedan förhoppningsvis känna mig mycket starkare i löparskorna till våren. Tack 2015, du var ett riktigt jäkla bra träningsår, nu är det välkommen 2016 och jag hoppas det blir minst lika bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s