Om att vara hemma till vardagen 

Så var jag hemma igen, efter precis två veckor på vift. Jag känner mig inte direkt som hon på den fina tavlan jag fyndade på en antikaffär i början av december, har nog aldrig varit så ofärdig med jullov som i år. Skulle kunnat fortsätta leva i en bubbla av skidåkning och stugmysför  evigt. 

Men såklart går ju inte det och jag har faktiskt gjort årets första bedrift och packat upp direkt på momangen så det kanske är nya tider på g ändå. Nu blir det kvällsyoga och så ska jag skriva ner mina nya årsmål ordentligt, sen kan vardagen börja.
  

3 reaktioner till “Om att vara hemma till vardagen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s