Om årets böcker

  Hotellrummet på Playitas, som vanligt optimistisk vad gäller lästid…

Jag har börjat kika igenom mina nyårslöften och fundera på hur jag vill ha det nästa år, tycker mellandagarna är bra på så vis att jag hinner fundera igenom. Jag är inte så mycket för nyårslöften som håller några veckor men jag har samma känsla på hösten av nystart och det är roligt att planera och fundera.

Ett av löftena jag hade 2015 var att läsa istället för att pilla med mobilen på kvällarna. Det har gått rätt bra! Jag tänkte mig 10 böcker minst och det har blivit åtminstone en i månaden i snitt, det kan hända att jag glömt bort skriva upp en del. Jag sammanfattade i somras, fem av de böcker jag läst då och här kommer sju stycken till:

After you – Jojo Moyes

På det fjärde ska det ske – Kajsa Ingemarsson

Solstorm – Åsa Larsson

Tyskungen – Camilla Läckberg

Just Kids – Patti Smith

You had me at Hello – Mhairi McFarlane

Britt-Marie var här – Fredrik Backman

Kan rekommendera samtliga! Alla något olika, de håller sig inom mina favoritteman: deckare, chic litt eller rockstjärnebiografier. Förutom Britt-Marie då, den kan väl bara klassas som feelgood. Precis samma som En man som heter Ove, har ni inte läst den så gör det och gå och se den på bio!

En reaktion till “Om årets böcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s