Om att inte åka skidor när det regnar 

  Jag hade tänkt åka skidor ikväll och det har snöat riktigt mysigt hela förmiddagen men precis vid lunch slog det om mot plus och ikväll regnar det. Och jag har ett löfte till mig själv att inte åka skidor när det regnar, det är inte kul. Jag har gjort det tillräckligt i träning för Vasaloppet för två år sedan, jag har ingen lust eller motivation alls till det nu. Dessutom är jag lite sliten efter att ha kört intervaller i stakmaskinen efter BodyPumpen igår. 2x1000m och 2x500m järnet. Har fått tipset att köra intervaller i stakmaskinen istället för att bara stå och nöta, det blir bättre på alla sätt då både med teknik, flås och styrka. Att göra det efter ett styrketräningspass är visst ännu bättre för musklerna och pannbenet. De har bytt till riktiga skidhandtag på stakmaskinen så det gick faktiskt riktigt bra. De luktar som ett omklädningsrum på isladan dock.
Ikväll blir det istället fortsatt pynt av pepparkakshuset och lite yoga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s