Om recepten på mjölkfritt julgodis

IMG_0531Som vanligt den här tiden på året så får jag många som söker sig till bloggen till de inlägg jag skrivit med mjölkfria recept på julgodis och julbak. Jag gjorde i fjol ett samlingsinlägg med alla recept på mjölkfritt julgodis av olika slag.

I år har jag inte hunnit göra något godis men jag har bakat lussebullar två gånger och nu har jag även lagt in min egen variant på receptet jag alltid använder. Nu ikväll är det dock dags att göra ett försök till att bygga pepparkakshus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s