Om du inte står för något, faller du för allt

  Vilken ordkonstnär! Emil Jensen spelade på Sagateatern ikväll och jag har inte varit på någon konsert med honom tidigare (VARFÖR?!) och blev tagen med storm. Jag älskar ord och ordkonstnärer! Som en poet i min smak och dessutom livemusik samt inte minst otroligt aktuella ämnen. Allt med humor och värme.

  Efter första akten kom det två stråkar på scen också, det blev bara ännu bättre. Jag älskar känslan av att trollbindas av livemusik och ikväll var det en melodi om åk inte till jorden som stod för det.  
  
Välförtjänta stående ovationer, en av anledningarna att jag aldrig sett honom är faktiskt att han alltid säljer slut i Umeå. Jag tror det kan bero på att här bor många med stort hjärta och vi har en kultur av om du inte står för något, faller du för allt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s