Om vackra vägen 

 
Jag tar mycket foton, mobilen är ju alltid  med, men det är lite sisådär med att ta hand om dem. Det är en balansgång att prioritera fotografering som jag lärt lig tycka så mycket om och att hitta på massa krav om redigering, sortering och sånt.

I tisdags var jag på bildredigeringskurs och hittade en massa bilder jag hunnit glömma bort. Från världens finaste biltur hem från Hemavan. En annan väg ner från fjällen än jag är van och jösses så vackert. Ibland behöver man inte åka särskilt långt för att hitta fina vyer. Både vägen längs Vindelälven till Ammarnäs och blåvägen till Hemavan är otroligt vackra. Och att inte jämt ha så bråttom fram eller hem utan ta sig tid stanna, dricka kaffe på något nytt ställe. Rekommenderas! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s