Om fina fulla dagar

  Dagarna är så otroligt fina fortfarande här. Tyvärr är det fullständigt uruselt bilföre, usch vad mörkt det är. Längtar efter snön men rosa himlar mildrar längtan och ikväll var det till och med norrsken. 

Fullt ös som vanligt, härligt vara tillbaka på iksu även om det var grymt skönt träna bara själv. Igår somamove och mojo flex, imorgon mojo flex och bodypump. Ikväll har jag varit på fotoredigeringskurs och det var riktigt givande men oj vad mycket som faktiskt finns i instagram… Men det är kul att lära sig skillnaderna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s