Om Johan Glans på Rex

  
Johan Glans är en sån komiker man skrattar åt bara han kommer in på scen. Hela mimiken, som den här i övrigt ganska kassa bilden lyckats fånga faktiskt (om man sett honom alltså, annars är det nog bara en ganska kass bild), gör att allt och igenting blir roligt.

Äntligen lite stand up igen! Rex övervåning, inleddes av Erik Moberg som var rookie-vinnaren inför humorfestivalen som fick uppträda där. Han hade verkligen blivit varm i kläderna och körde riktigt bra show. 

Dags sen för kvällens höjdpunkt och som sagt, han behöver bara kliva in på scen. Levererade historia på historia och det var längesen jag skrattat såhär mycket. När han kom in för ett litet extranummer och började prata om luciatraditionen vi har i Sverige höll jag på att kikna. I Umeå har vi ingen stående standup-klubb och ofta när det kommer någon stor kändis är de på aula nordica eller Idun, så det var riktigt grymt att ha det på Rex i något mindre och intimare format. 

Ikväll var också premiären av nya Rådhuskällaren (nej inte på gamla stället utan i källaren av rådhuset denna gång, tänka sig.) Det som förr var en vitkalkad kulvert med dansgolv var nu artonhundratalstenvalv med mystrendigt inredda bord och bås. Öl i provformat verkar vara grejen. Bra makeover må jag säga även om jag haft många roliga kvällar på schlagergolvet!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s