Om fredagsfeeling deluxe 

  Känslan när kontoret är städat, att göra-listan skriven och få checka ut för en veckas semester. Oslagbart! Och mötas av den här himlen dessutom. Först väntar inspirationsdagen och jag ska för första gången presentera också. Kör ett pass MOJO Flex tillsammans med Angela, den grymma dansaren jag lärde känna när vi delade rum med på Lanzarote. Ser fram emot morgondagen på iksu och laddar med fredagssushi, lite tvätt och packning och ett fotbad. Trevlig helg!

2 reaktioner till “Om fredagsfeeling deluxe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s