Om värsta resminnet, alltid i handbagaget och vackraste höstfärgerna

  Jag har hunnit med personalfest och förkylning och reseblogguaningen tuffar på och visst har jag väl en del resminnen jag vill glömma, som felbokningar åt andra, flera månaders stulna foton och atlantenflygningar med magsjuka men jag verkar komma över det mesta. Överlag har jag bara bra minnen. Eller helt enkelt minnen. Som hör till historien, utan att jämt behöva kategorisera i bra eller dåligt.
I handbagaget har jag alltid en vattenflaska, jämt! Sen de strängare reglerna kom har jag börjat utvecklat strategier för att ta med flaska, tömma så den godkänns genom säkerhetskontrollen och fylla innanför. Eller köpa en ny förstås, gärna med bubbel, det tycker jag hjälper mot flygtorrhet. Det är som en nappflaska och jag ser alltid till att ha en till hands, skulle aldrig riskera att hamna ombord utan tillgång till vatten och behöva vänta till efter start med att få serverat av personalen. Varför vet jag inte, plötslig törst är väl inget att vara rädd för, men det är en fix idé jag kan leva med.

Nu checkar jag in för hösthelg i stugan. Älskade färger och klara höstluft, mer septemberdröm får man leta efter! 

  

En reaktion till “Om värsta resminnet, alltid i handbagaget och vackraste höstfärgerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s