Om drömresmål

  
Dagens tema är drömresmål och det tycker jag är svårt. Jag har många och ändå beror det lite på hur man definierar det. Dit jag helst vill åka? Favoritresmål är där jag är nu, Ammarnäsfjällen. Jag har upplevt flera drömresor redan, Karibien, Sahara, Galapagos och Machu Pichu var sådana. En del är drömmar som jag inte ens tänker på allvar på utan mer fantiserar, ett sånt ställe är nordpolen. Sen jag läste Bea Uusmas bok och insåg att det faktiskt går att ta sig dit har jag gått och funderat på det då och då. Ibland blir jag nästan orolig själv, har jag slutat drömma, på det där sättet när man sparar pengar, läser på och längtar? Senaste åren har jag mest hängt på resor med sällskap, något jag längtade efter när kag reste själv. Och på ett sätt är ju varje resa en drömresa. Faktiskt är jag bara så otroligt tacksam och jag måste nypa mig i armen. Jag har varit på Galapagos och sett jättesköldpaddorna och snorklat med sjölejon. Det är svårt att toppa.

En reaktion till “Om drömresmål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s