Om utemat och hemmamat

   Igår åt vi middag med avdelningen för en kollega slutar och vi åt fantastiskt gott på Gotthards krog. Jag åt piggvar och en hel massa gott till, bra kombinationer och lite oväntat men gott med jordnötter. Gott vin till och trevligt sällskap, men det är lite dålig akustik måste jag säga, alltid svårt sitta i långbord dock. Men fint på innergården och perfekt ställe att sitta ”ute” på en regnig kväll, under det höga glastaket.
Ikväll är det hemmakväll med tvätt och soffa som gäller. Har lagat riktigt bra fredagsmiddag till mig själv och är peppad på att göra massa bra matlådor i helgen. 

 

2 reaktioner till “Om utemat och hemmamat

  • Det där översta såg ju grymt gott ut! Vi får mycket goda råvaror (fisk, grillat kött, fetaost, grönsaker osv) i den här delen av Europa (Albanien och Makedonien) men variationen är långt ifrån som i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s