Om en kväll på båten 

IMG_4170
Igår hade jag Josse här och vi hängde i broparken och solade och åt glass på eftermiddagen och på kvällen gick vi till båten och käkade middag. Det hör till sommaren och hemvändande vänner att gå dit. Jag åt en tempehburgare med sötpotatisstrips, magiskt god. Utan bröd, det var tydligen mjölk i, men lika gott ändå och så slapp jag blir extra mycket övermätt, det räckte med proppmätt. Vi strosade hemåt längs kajen mot kaffe och hembakt blåbärspaj och oj vad vackert Umeå är på sommaren!

IMG_4173IMG_4171

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s