Om måndagssoma och pepp för beach tour

  Ikväll var det äntligen dags för somamove på iksu plus igen. Det är skönt och nödvändigt att ha sommarlov från klasserna men det är så fantastiskt roligt köra igång igen! Ny release, nummer 7 i ordningen, och det lär visa sig imorgon var den tar mest…. Svettrekord blev det iallafall.

Många kända ansikten och även nya glada entusiastiska deltagare. Måndagkvällar är verkligen min energiboost för veckan!

På torsdagmorgon kör jag tillsammans med Moa på beachtouren, vi kör i sanden på arenan kl 8.15-9.00 för alla som vill. Kom som du är, barfota rekommenderas och sköna kläder och glatt humör! Tror visst det ska bli fint väder också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s