Om kalas och paket

  
Idag har jag varit på 50-årskalas! Tre stycken nära har jag som fyller år idag, tur det bara är två som fyller jämt samtidigt. Oslo förra året för 30-årsfest och idag var det 10+40. Jag minns när jag fyllde tio, tyckte det var superhäftigt att fylla jämt och hoppades på att bli bortrövad! (Minns när jag fyllde 30 också, inte alls lika häftigt och rymde själv)

Älskar att slå in paket och göra kort när jag har tid göra det ordentligt, idag blev det en gammal ask för pennor som fick presentpapper och tapet på locket och en papperssnöreblomma, min specialité kan man nog säga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s