Om häng i Umeå 

  Tillbaka i stan och lite efterlängtat stadshäng, sådant som jag egentligen inte gör till vardags heller utan hör semester och enstaka helger till. Igår blev det middag på Rex och idag lunch på nyöppnade espresso house. Jag åt en kalasgod getostmacka med fikon och valnötter och en sojalatte. Även om jag älskar små caféer och de här stora kedjorna finns ju överallt men ja, jag är så lättflörtad och älskar att det börjar finnas så mycket att välja på i Umeå! En finfin liten solig uteservering med sol hela dagen och långt in på kvällen har de fått till också.
Middag blev i broparken, något av det jag kan sakna i fjällen: sushi och färsk frukt. 10 riksdaler för en vattenmelon, det kan aldrig vara riktigt rättvist och vettigt men gudars vad gott det var. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s