Om roadtrip tillbaka till stan

 Lika skönt som det var att göra slut med länstrafiken, så drygt är det också att köra 35 mil själv. Pjuh! Hurra för friheten men det blir då aldrig nån långtradarchaufför av mig. Fjällsemestern är till ända och jag saknar dem redan, men det gick inte ens att se en endaste fjälltopp från byn för det var så mycket regnmoln så för en gångs skull kändes det okej att åka. Jag kände mig klar för den här gången. Nu ser jag fram emot en vecka kvar på semestern av att gå lite på stan, träna, slappa, cykla landsvägscykel, bio och förhoppningsvis lite kompishäng också.
Bilden är från i veckan när jag sprang upp på Biergenas och rekade inför en fjälltur då det blir mer löpning med mina kompisar, är det bara någorlunda väder så är vyn därifrån svårslagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s