Om soliga ammarnäsdagar

imageJag har haft en helt fantastisk helg här i stugan, strålande sommarväder, allt har hänt på en gång och massor av folk i byn. Jag är hundvakt och roadtrippade för första gången med Layla upp i fredags, hälsade på mormor i godan ro och plockade upp kusin och fler hundar för sista biten. Två dagar har varit fyllda av aktiviteter, det har varit ultralopp i fjällen, motionslopp (jag har hjälpt till på motionsloppet, inte sprungit nåt), hembygdsdagar med trubadur, lotterier och femkampen ”Ammarnäs superstar” på hembygdsgården (försvarade tyvärr inte ca 1996 års titel), filmfestival och disco på Ammarnäsgården. Ikväll har vi avslutat helgen med en flottetur på spegelblankt vatten och det är sånna här kvällar jag inte kan få nog av, jag kan inte se mig mätt på de här vyerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s