Om att det blev en liten bloggpaus

imageDet är nästan en vecka sen jag bloggade och det var aldrig meningen med någon ”digital detox”, men jag har helt enkelt haft fullt upp utomhus med annat! Och så krånglar min app så jag kan inte blogga från mobilen så datorn har stått ouppackad i ett hörn. Tills idag då arbetsveckan är över, vi har byggt och invigt vår grillplats nedanför vår stuga och regnet började ösa ner. En efterlängtad eftermiddagslur med regnet mot plåttaket och nu blir det bastu som final på lördagkvällen.

3 reaktioner till “Om att det blev en liten bloggpaus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s