Om böcker jag nyläst

jojo moyesJag tänkte stämma av mina nyårslöften litegrann, de var ju tänkta lite mer som påminnelser vad jag tycker är viktigt i livet just nu. Det har redan gått ett halvår och ett av löftena/målen var att läsa på kvällarna istället för att pillra med mobilen. Minst tio böcker. Jag har inte haft läsmål sen vi hade läsdagbok och skulle räkna sidor i mellanstadiet, det känns lite emot sitt eget syfte att räkna antal böcker men det var ett sätt att hitta någon slags mätbarhet i det. Det här går bra och jag har läst flera riktigt bra böcker i år! Min nya favoritförfattare Jojo Moyes har stått för två av dem, och generellt är jag svag för lättlästa kärlekshistorier. De får gärna vara lite annorlunda och de får väldigt gärna sluta lyckligt.

Så några tips till hängmattan eller altanen i sommar:

Etthundra mil – Jojo Moyes

Sista brevet från din älskade – Jojo Moyes

Morgon i Jenin – Susan Abulhawa

Konsten att höra hjärtslag – Jan-Philipp Sendker

Expeditionen: min kärlekshistoria – Bea Uusma

2 reaktioner till “Om böcker jag nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s