Om sommarregn och stugmys

ros i regnAlltså vilket stugmys! Regnet mot taket, god middag i goda vänners lag. Sov över i stugan och vaknade till regnet (finns det något mysigare?!), drack kokkaffe till frukost och sen kändes det fruktansvärt avigt men samtidigt helt okej att jobba. Man kan ju inte till att klaga med en sån start på dagen liksom. Regnet fortsätter i Umeå och på väg hem doftade det ros som påminner om sommarlov hos mormor av allt regn och jag längtar till fjällen. Nu är det inte länge kvar tills jag får stugmysa där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s