Om semester

vimplarÄntligen min tur också att gå på semester. Jag var helt ensam på kontoret idag och tror ni inte jag fick tummen ur och rev av en hel massa grejer, rensade pärmar och städade sådär precis som man vill göra innan man tar några veckors ledigt. Jag hann inte ens äta lunch, så koncentrerad blev jag på det jag skulle göra färdigt. Så himla härlig känsla att ha fått undan och känna sig ledig, cykla hem till den allra första lediga sommarkvällen och bara vara.

”Bara vara” innebär för mig att gå på pass utan att instruera och sen titta till kolonilotten och imorgon blir det sovmorgon följt av lite ärenden som jag inte ens har tänkt ut nu, de ska jag fundera över till morgonkaffet imorrn vad jag behöver ordna. Sen börjar tre veckor av pocketböcker, stugmys, skogslöpning, förhoppningsvis bad, grillning, bastu, lite fjällvandring och tältning. Det känns jätteskönt faktiskt att inte ha några särskilda planer, så kändes det inte för några veckor sen när jag varit på två roliga resor men nu känns det helt okej. Jag har de resorna paketerade som fina minnen och jag har fler resor inbokade framöver så svensk sommar, om än den kallaste i mannaminne (ska vi prata om det nu hela hösten också?! Det går ju göra roliga saker ändå!), kommer bli toppen. Kanske blir det i år jag börjar fiska till exempel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s