Om fredagkväll och helgaktiviteter

somamove vänortsparkenIgår hade jag mitt andra pass somamove i Vänortsparken och det var lika kul som vanligt! Det kom ännu mer folk än förra gången och det var varmt och skönt så det gick träna barfota i gräset, kanske bästa känslan för träning. Idag har jag träningsvärk som aldrig förr och det bådar inte gott inför helgens aktivitet – triathlon – men det var det värt. Varmt som en varmluftsugn har det varit idag också så vi åt glass på jobbet och jag gick hem med huvudvärk och vi kan konstatera att även om det är varmt är jag ingen ”jag är nog bara sugen på något lätt till lunch”-person. Slocknade på soffan och vaknade med känslan av att ha sovit två dygn, gick till pizzerian och tänkte njuta av sommarkvällen och när jag har 25 m kvar (och 25 m tillryggalagt, det är lagom avstånd till närmsta pizzeria tycker jag) så öppnade sig himlen och ner faller de största regndroppar jag sett den här sommaren. Så det blev pizza inomhus och sommar i P1 med David Batra, (det är visst Anna K-Bs tur i almedalen idag men jag gillar David mer måste jag säga så så fick det bli).

Helgen kommer bestå av ogräsjakt, vila och sen triathlon på söndag. Ni som har möjlighet tycker jag ska komma till skeppsbron och heja, jag har aldrig varit på triathlon men efter att ha börjat träna det och förstått att man passerar växlingen flera gånger så tror jag att det är en riktigt rolig publiksport! Storfräsarna på olympisk distans startar kl 9.00 och jag startar kl. 11. Mer info: Umeå triathlon

Till imorgon har jag också ett tips, det är invigning på en ny multiarena i Obbola där man kan cykla och prova på en massa aktiviteter. Allt förutom fikat är gratis! Mer info: ”Multiarena invigs i Obbola”. Om ogräset inte blir övermäktigt kan det bli en tur dit, men helst hade jag då velat springa med nordic trail eller testa lite crossfit men ska jag nu simma umeälven i världsrekordfart bör jag nog vila mig i form.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s