Om cykelpremiär

  Till slut överlistade jag hojen, det krävdes två cykelpumpar, två civilingenjörer och Google så fick vi till slut tillräckligt med luft i däcken. Och medan jag och mamma rensade, påtade och vattnade lotten fick jag hjälp att byta däck på den svarta gamla damtrallan också så nu är flottan återställd. 

Det har varit strålande varmt idag också så det var en perfekt kväll för cykelpremiär. Jag körde min favoritrunda till sörfors och tillbaka (på andra sidan älven) och bara njöt hela vägen! Magiska vyer, doft av syren, blommor, åker och häst(skit, men det hör till). I bara kortbyxorna och kortärmade cykeltröjan efter åtta på kvällen. Det är svårslaget faktiskt. 

När jag kom hem hade mamma varit förbi med rabarberkräm hon kokat av dagens skörd från lotten och nu är jag kvällsfikad och belåten och har sån sommarkänsla att det känns helt overkligt att jag ska jobba imorgon.   Men det ska jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s