Om olika sorters midsommarblomster

Det var skönt sova i sin egen säng och ha en jämn temperatur men oj vad jag saknar doften av bouganvilla och hibiskus och allt vad det är. För min del hade vi gärna kunnat stanna i Spanien över midsommar eftersom jag inte har några traditioner alls. Jag har varit på många olika firanden genom åren så det är inte synd om mig, men jag avundas de som har traditioner och alltid vet vad de ska göra. En av mina favoritbloggare Petra har bloggat om hur löpning räddade henne från storhelgsångest och det är ganska skönt läsa att det finns fler som inte har traditioner eller en familj eller given kompiskrets som alltid umgås. Förra året var en kall men riktigt bra helg i Ammarnäs, året innan det en stuga vid havet utanför Linköping och i år blir det Umeå med grillning i all enkelhet. Jag ska ge mig ut på en liten löptur längs strandpromenaden och se om det doftar hägg fortfarande, jag hoppas det!

Önskar er alla en riktigt trevlig fredag, oavsett hur eller om ni firar midsommar!

IMG_3424

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s