Om the travel bug

  

 Nej jag har inte hittat nåt kryp i min väska (än), the travel bug är något som drabbar en efter en resa. Oftast längre än en vecka i och för sig, men jag sitter ändå här med en god kopp te och njuter av att det är kvällssol även i Umeå och med ett fantastiskt minne som jag inte riktigt vet hur jag ska kapsla in. Jag vill liksom inte att det bara ska vara ett minne riktigt än.

En bloggare har fångat tankarna om travel bug bra, om hur det har känts när jag varit utomlands en längre tid.

Nu handlar det mest om att behålla känslan, fast det faktiskt är dags för lite mer vardag. Det är alltid en konst och jag tycker det är så himla tråkigt att komma hem och vara ensam hemma och inte ha sällskap. 

Skönt med långhelg direkt på semestervecka, precis som det blev vid Kristi himmels också då jag varit på Lanzarote. Det är nog ett ålderstecken att jag tycker det är ”skönt att hinna landa lite”.

Nåväl, slutfilosoferat för ikväll, dags för en efterlängtad dusch och sova i min egen säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s